BPNL Recruitment 2020 Apply Online – 3348 Post Vacancy (Any Qualification Can Apply)

BPNL Recruitment 2002 Apply Online - 3348 Post Vacancy (Any Qualification Can Apply)

Brief Information: 

Bharatiya Pashupalan Nigam Limited (BPNL) has announced 3348 posts vacancies. Those candidates who are interested in the vacancy & completed all eligibility criteria can read the Notification & Apply Online before 31 August 2020.

BPNL Recruitment 2020 Vacancy Details:


Sales Assistant
2700 Posts
Sales Development Officer
540 Posts
Sales Manager
108 Posts


BPNL Recruitment  2020 Age Details:
Sales Assistant
25 to 45 years
Sales Development Officer
21 to 40 years
Sales Manager
18 to 40 years

BPNL Recruitment  2020 Qualification Details:


Sales Assistant
10th  Strands Pass
Sales Development Officer
+2 Stands Pass
Sales Manager
Bachelor Degree

BPNL Recruitment  2020 Salary Details:

Sales Assistant
Rs 15,000
Sales Development Officer
Rs 18,000
Sales Manager
Rs 21,000

BPNL Recruitment  2020 Exam Fees

Sales Assistant
590 Exam Fees
Sales Development Officer
708 Exam Fees
Sales Manager
826 Exam Fees

BPNL Recruitment  2020 Process of Selection:

The selection process of BPNL will be on Aptitude Test and Interview.

BPNL Recruitment  2020 Important Dates:

  • The Starting date of Online Application Form = 19/08/2020
  • The Last date of online application form = 31/08/2020

(Payment mode online)


BPNL Recruitment  2020 Official Link:

BPNL Recruitment 2020 Notification Pdf In Hindi


Frequently Ask Questions:
Q1. What is the salary of a sales assistant at BPNL Recruitment 2020?

Ans:- Tthe salary of a sales assistant at BPNL Recruitment 2020 is Rs-15000.

Q2. What is the salary of sales development officers at BPNL Recruitment 2020?

 Ans-The salary of sales development officers at BPNL Recruitment 2020 is Rs-18000

Q3. What is the salary of sales managers at BPNL Recruitment 2020?

Ans-The salary of sales managers at BPNL Recruitment 2020 is Rs- 21000

Q4. What are the age limits of a sales assistant at BPNL Recruitment 2020?

Ans-The age limits of a sales assistant at BPNL Recruitment 2020 is 25-45

Q5. What are the age limits of sales development officers at BPNL Recruitment 2020?

Ans-The age limits of sales development officers at BPNL Recruitment 2020 are 21-40.

Q6. What are the age limits of sales managers at BPNL Recruitment 2020?
Ans-The age limits of sales managers at BPNL Recruitment 2020 are 18-40.

Q7. What is the minimum qualification for a sales assistant job at BPNL Recruitment 2020?

Ans-The minimum qualification for a sales assistant job at BPNL Recruitment 2020 is 10th standard.

Q8. What is the minimum qualification for sales development officers at BPNL Recruitment 2020?
Ans-The minimum qualification for sales development officers at BPNL Recruitment is +2 standard.

Q9.  What is the minimum qualification for sales managers at BPNL Recruitment 2020?

Ans- The minimum qualification for sales managers at BPNL Recruitment 2020 is Bachelors’s Degree.



Latest Job

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

559FansLike
23FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Post